Entrenament al Prince Faisal

Entrenament al Prince Faisal

Els blaugranes disponibles s'han exercitat al camp de l'Al-Hilal per perfilar els detalls de la semifinal contra Osasuna

Dia d'entrenament a Riad. Els de Xavi Hernández s'han exercitat a l'estadi Prince Faisal abans de la semifinal de la Supercopa contra Osasuna

 

En un escenari tenyit de blau per les butaques presents i per la pista d'atletisme que l'envolta, els blaugranes convocats, que han estrenat equipació d'entrenament, s'han calçat les botes per dur a terme la primera sessió en terres aràbigues. El color terra de les dunes també està present en l'estructura exterior d'aquest camp on habitualment juga els seus partits l'Al-Hilal de Riad. Un elenc saudí que vesteix del blau i el blanc en la seva indumentària, i que té futbolistes coneguts com Neymar, Bono, Koulibaly, Ruben Neves o Milinkovic-Savic. 

En aquest estadi l’expedició barcelonista ha arribat amb la posta de sol i ha marxat amb el fosc de la nit saudita. Durant aquest lapse de temps, els culers s’han exercitat per acabar de preparar els detalls per a la semifinal de la Supercopa davant Osasuna. I també han escoltat l’hora d’oració que ha sonat pels altaveus de la ciutat de Riad.

Sens dubte que els barcelonistes han preparat el duel de semifinals envoltats de cultura i història. Però també de somriures i per un ambient de 17 graus al Prince Faisal. Un espai futbolístic que deixarà pas al KSU Stadium. Un camp on el FC Barcelona vol seguir escrivint pàgines exitoses a la Supercopa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut