Sergi Roberto: “Hem de ser protagonistes amb la pilota”

Sergi Roberto: “Hem de ser protagonistes amb la pilota”

El capità del FC Barcelona ha analitzat el possible guió de la final i ha remarcat la importància de tenir el pes del partit

Sergi Roberto ha allargat el missatge de Xavi Hernández per a la final de la Supercopa. "Volem mostrar el nivell de la final de la temporada passada. Volem ser protagonistes amb la pilota i ser millor que el Madrid en tots els racons del camp", ha explicat en la roda de premsa prèvia a la final.

 

Primer capità i jugador de La Masia, Sergi Roberto és sabedor de la transcendència de disputar-se un títol davant el Reial Madrid. "Em fa molta il·lusió ser el capità del FC Barcelona i tenir l'opció d'aixecar un títol. Però, en un Clàssic tot s'iguala. Hi haurà una rivalitat màxima, però esperem repetir la final de l'any passat", ha afegit en el seu discurs. Per repetir l'excel·lent resultat del passat, el 20 barcelonista ha donat les claus que han d'aplicar en el present: "Hem de dominar la pilota, però també tots els aspectes del joc. El Madrid és un equip molt potent i, per tant, hem de donar el 100% en totes les facetes. També haurem d'estar atents a les vigilàncies i als contracops blancs". 

"Guanyar la Supercopa seria un punt d'inflexió i ens donaria força per lluita pels títols de la temporada", unes paraules que també ha verbalitzat Xavi Hernández en la roda de premsa

"M'ho estic passant bé com a migcampista"

En els darrers partits, com en la victòria contra l'Almeria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el jugador de Reus va ser transcendental en el mig del camp. "Des de petit he jugat com a migcampista i per circumstàncies, en els darrers anys, he ocupat més el lateral. Aquest any estic jugant al mig camp i m'ho estic passant molt bé. Espero poder continuar ajudant l'equip", ha indicat sobre la seva posició en la sala de màquines barcelonista. Un jugador polivalent amb molt de sentiment cap a l'escut del Barça: "Sempre que el Club em necessiti, estaré aquí". Sens dubte, un home de Club que espera aixecar el seu primer títol com a primer capità. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut