La delegació del FC Barcelona visita el campament del Rally Dakar a Riad

La delegació del FC Barcelona visita el campament del Rally Dakar a Riad

El president, Joan Laporta, acompanyat d'alguns directius, ha pogut viure des de dins una jornada de descans d'unes de les competicions més exigents del món

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, acompanyat de Rafa Yuste, Xavi Puig, Joan Soler, Ángel Riudalbàs, Xavier Barbany i Miquel Camps, ha visitat el campament base del Rally Dakar a Riad convidat pel Príncep Khalid, president de la Federació saudita de motociclisme i automobilisme i el ministre d'esport saudita Abdulaziz bin Turki Al-Faisalvisitar.

El Dakar i el futbol s'han unit en una jornada en què la delegació blaugrana ha tingut l'oportunitat de tastar de primera mà com és el taller i el camp base on els professionals posen a punt els cotxes i les motos d'una de les competicions esportives més importants del món.

A més a més, l'expedició culer ha aprofitat per a saludar i compartir una estona amb el pentacampió qatarià i culer confés Nasser Al-Attiyah. També han tingut l'oportunitat de saludar a la catalana Laia Sanz i a Carlos Sainz.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut