La convocatòria per a la Supercopa

La convocatòria per a la Supercopa

Xavi ha donat a conèixer la llista per viatjar a l'Aràbia Saudita amb 25 convocats, inclosos Cancelo, Iñigo Martínez i Pedri, que viatgen sense l'alta mèdica

Comença el camí per reeditar la Supercopa d'Espanya. El Barça jugarà aquest dijous les semifinals contra l'Osasuna i, en cas de classificació, podrà disputar la gran final de diumenge. Per afrontar aquest repte, que els de Xavi ja van assolir la temporada passada, el tècnic culer ha donat a conèixer la llista de convocats

En la llista apareixen els noms de João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort.

Cancelo, Iñigo Martínez i Pedri viatgen sense l'alta mèdica. L'equip volarà cap a l'Aràbia Saudita aquest dimarts. El Barça, com a campió de Lliga, el Reial Madrid, com a campió de la Copa del Rei, l'Osasuna, com a subcampió de Copa, i l'Atlètic de Madrid, com a tercer classificat de la Lliga, es disputaran el primer títol del 2024 a l'estadi Al-Awwal Park de Riad. 

Darrer entrenament abans del viatge

Aquest dimarts al matí, al camp Tito Vilanova, l'equip ha dut a terme el darrer entrenament abans de volar cap a l'Aràbia Saudita. I el combinat culer s'ha exercitat amb tots els disponibles del primer equip. També han entrenat Astralaga, Kochen, H. Fort, M. Casadó, Cubarsí, Marc Guiu, Mbacke i Gerard Martín, del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut