fcb.portal.reset.password

Sergi Fernández i Toni Miró, certificant l'acord. FOTO: PACO LARGO - FCB

Sergi Fernández, defensant la porteria del Palau. FOTO: PACO LARGO - FCB

Sergi Fernández i Toni Miró, mànager esportiu de l’equip, han valorat la renovació del porter blaugrana fins al 30 de juny del 2018. El ‘10’ blaugrana ha comentat que “estic molt content de poder seguir defensant els colors del Barça Lassa, de donar-ho tot a la pista, i d’intentar lluitar per cada títol que hi hagi en joc com he fet en els sis anys que ja porto aquí”.

Miró, per la seva banda, ha explicat que “és una renovació molt important. A l’hoquei patins tenir la porteria ben coberta és sinònim de tenir un equip competitiu”. Comptar amb el Sergi Fernández, amb la seva trajectòria i la seguretat que dóna, i fent parella amb l’Aitor Egurrola ens permet tenir la porteria molt ben coberta”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Sergi Fernández

“Seguirem treballant molt fort, estem una dinàmica molt positiva, ara ens juguem els títols i haurem de seguir en aquesta línia per optar a ells”

“Què destacaria de l’equip? Ens portem molt bé, tothom sap què ha de fer i treballem en equip d’una manera gairebé perfecte. Destacaria totes les persones que hi ha a la secció i aquest conjunt és el que ens farà optar als títols”

Toni Miró

“El Sergi té qualitat esportiva i humana. Això és un factor a tenir en compte perqupe fa que hi hagi pinya dins l’equip. Esportivament està al primer nivell”.

“Tot i que queden petits detalls, el gruix de la plantilla del pròxim curs està planificada i seguirem sent un equip molt competitiu”.

Tornar a dalt