Barça – Recam Làser CH Caldes: Amb la plantilla habitual al complet

Barça – Recam Làser CH Caldes: Amb la plantilla habitual al complet

(19 hores, Okliga.TV) Els blaugranes recuperen a Pau Bargalló, Sergi Fernández i Xavi Barroso per intentar recuperar el camí de la victòria

Hauran passat 13 dies entre l’últim partit que va acabar amb derrota a la pista del Deportivo Liceo (3-1) i va posar fi a una ratxa de 55 partits invictes a la competició domèstica i  el duel d’aquest dissabte que enfrontarà els blaugranes contra el Recam Làser CH Caldes (19 hores, Okliga.TV). Els blaugranes han rebut la bona notícia de l’alta mèdica de Pau Bargalló, Sergi Fernández i Xavi Barroso de les seves respectives lesions abans d’un enfrontament que serà l’aperitiu del duel que centra totes les mirades en clau culer, la tornada dels quarts de la WSE Champions League contra l’Sporting CP. Edu Castro ho defineix de la següent manera: “Només pensem en el Caldes però també pensem en moltes claus del que ens pot anar bé per dijous i aquest és un bon partit per provar-nos”. El porter blaugrana Sergi Fernández afegeix que “hem de pensar primer en aquest perquè si no traiem un bon resultat també es perden sensacions”.

Primer, el Recam Làser CH Caldes

El Recam Làser CH Caldes és un conjunt valent i amb molt de talent i amb una idea de joc molt marcada per Candami. Un rival sempre incòmode i que voldrà sumar els tres punts del Palau Blaugrana per provar de situar-se en la zona tranquil·la de la classificació. Sergi Fernández té clar que “juguem contra un rival que pel joc que fa no es mereix la posició que té a la classificació i segur que serà molt difícil. Intentarem guanyar els tres punts pensant ja una mica en el partit de dijous”. Els d’Edu Castro volen tornar al camí de la victòria i sobretot, agafar la confiança necessària pel duel europeu de dijous que ve. “Amb moltes ganes de tornar a fer un partit d’OK Lliga. Amb els cinc sentits posats per tornar a ser molt competitius, per agafar bones sensacions, amb jugadors recuperats i sempre tornar al Palau és una alegria”. 

 

 

Amb tots els disponibles de la plantilla

Els blaugranes, amb la plantilla al complet han fet l’última sessió de la setmana abans del duel aquest divendres, amb els 10 jugadors habituals a punt per un partit que ha de servir de trampolí pel que vindrà. Edu Castro comptarà amb tots els membres del primer equip a excepció del lesionat Matias Pascual. Eloi Cervera completarà la convocatòria com és habitual. Els àrbitres del duel d’aquesta 23a jornada de la Parlem OK Lliga seran Toni Ribó i Aleix Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut