Marc Grau renova fins al 2026

Marc Grau renova fins al 2026

El davanter de Lloret, que va arribar l’estiu del 2022, amplia el seu contracte per dues temporades més

El FC Barcelona i Marc Grau han arribat a un acord per a la continuïtat del davanter a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2026. Així doncs, Grau veu renovat el seu contracte per dues temporades més. Als seus 28 anys i després de dues temporades defensant els colors del Barça, el ‘28’ s’ha guanyat l’ampliació de contracte amb el seu rendiment dins la pista.

En la seva primera temporada, Marc Grau va sumar un total de 30 gols en 47 partits disputats. 20 dianes a la fase regular de la Parlem OK Lliga i 4 més durant els playoffs. 1 gol a la Copa del Rei, 1 gol a la WSE Champions League i 4 dianes a la Supercopa d’Espanya. 

Aquesta temporada va camí de superar els registres, perquè ja en suma 28 en 40 partits. 18 gols a la competició regular, 1 gol a la Copa del Rei, 1 gol a la Copa Intercontinental, 5 més a la WSE Champions League, 1 a la Supercopa d’Espanya i 2 dianes a la Lliga Catalana.

 

 

Declaracions de Marc Grau:

“Molt content i agraït per la confiança dipositada en mi. Ara a seguir aportant molt d’esforç i treball i agrair a tot l’equip, l’staff i a tots els membres del club perquè sense ells no hagués sigut possible aquesta renovació”.

“Estic molt satisfet. Tant l’equip com jo estem treballant molt bé. Portem 1 any i mig junts i hem guanyat molts títols i ara toca continuar treballant per retornar aquesta confiança. 

“Quan vaig rebre la trucada de renovació és un somni. Ja ho va ser quan vaig fitxar. I que tornin a confiar en mi per dos anys més, considero que molta gent voldria estar en aquest club. Així que a seguir treballant, a seguir fent realitat el somni i poder seguir molts anys al Barça”.

Declaracions de Gaby Cairo: 

“En el seu moment vam fer una aposta per un jugador revulsiu i està fent dos anys molt bons. S’ha guanyat amb un mèrit enorme la seva renovació. A la seva edat i a la seva posició és un jugador fixe del nostre projecte de futur. I desitjo que tingui les mateixes estadístiques i les mateixes prestacions que ha tingut fins al moment, perquè estem molt contents de la seva aportació”. 

“Ha anat millorant els seus registres i crec que encara ho pot fer millor perquè és un jugador molt jove i amb una projecció molt bona. Intentarem que així sigui, donar-li les eines i els companys que el puguin nodrir de bones assistències perquè és un rematador que volem que estigui sempre a la part alta de golejadors. Tenim molta confiança que sigui així i li vull donar l’enhorabona perquè la seva feina s’ha vist recompensada amb aquesta renovació”.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut