L’ambient més màgic del segle XXI

L’ambient més màgic del segle XXI

Les 5.136 persones que van omplir el Palau Blaugrana entren a formar part de la història amb la millor entrada del segle, superant les Final a 4 del 2008 i del 2014 i la Final dels WRG del 2019

Malgrat la derrota, malgrat no aconseguir l’objectiu de ser novament entre els 4 millors equips d’Europa, hi ha motius per estar ben orgullosos. I aquest n’és un d’ells. El Barça-Sporting CP va comptar amb 5.136 persones a les graderies del Palau Blaugrana, i això suposa un fet històric, és la millor entrada del segle XXI en un partit d’hoquei patins al feu barcelonista. La màgia del Palau hi va ser ben present, amb els nens i nenes acompanyats pels més grans en una nit plena de barcelonisme, vibrant amb els seus ídols en un partit que els jugadors i els membres del primer equip mai oblidaran, tot i el desenllaç final. 

Superant les final a 4 del 2008 i del 2014...

L’assistència de les 5.136 persones al partit va superar totes les expectatives amb aquest nou registre de rècord en un partit de quarts de final de la WSE Champions League. Per fer la comparació amb dades similars hem de tirar més de deu anys enrere i parlar de la fase final de la competició europea per trobar la que fins ahir, era la millor entrada del segle. La final a 4 del 2014 va establir un registre de 4.756 persones que van omplir el Palau Blaugrana per viure amb alegria una de les tantes Copes d’Europa que ha aconseguit la secció. Si encara retrocedim més en el temps, trobem que a la final a 4 del 2008 celebrada a casa i també guanyada pels blaugranes, hi van assistir 4.500 persones. El mateix nombre de persones que van presenciar, no fa pas tant, el juliol del 2019, la final dels World Roller Games entre Portugal i l’Argentina i que va tenir el Palau Blaugrana com a seu. Més lluny queden les 3.301 persones que van presenciar el Barça-Reus Deportiu en un partit d’OK Lliga de l’any 2016.

...I la final a 4 del 1997

Tot i que parlem de la millor entrada del segle XXI, tenint en compte que al segle XX la notorietat de l’esport era molt més elevada pel que a l’afició, l’assistència al partit d’aquest dijous 11 d’abril del 2024 també passarà a la història per superar un registre de finals del segle passat, concretament per superar la xifra de 4.000 persones que van assistir a la primera final a 4 que es va disputar a la màxima competició europea i que va tenir Barcelona com a epicentre. Una competició que, per cert, també va guanyar el conjunt blaugrana.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut