fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, donant instruccions durant un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Sergi Fernández, en un entrenament. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Sergi Fernández han atès aquest dijous els mitjans informatius abans de jugar aquest dissabte 13 a la pista del Recam Làser CH Caldes. “Estan pràcticament intractables a casa, acaben de pujar a l’OK Lliga i és digne d’elogi el que estan fent. Fan un hoquei que els dóna molt resultats, bona pressió ambiental i màxima alerta en un partit de màxima exigència”, comenta Ricard Muñoz.

“Som conscients del que tindrem al davant, sabem que han guanyat cinc dels set partits a casa, han caigut equips importants com el Liceo, i això fa que les alertes estiguin enceses”, argumenta el tècnic del Barça Lassa, que assegura: “Sabem quines qualitats i virtuts tenen, que són moltes, i hem fet una bona setmana d’entrenament per contrarestar-ho”.

“És un equip jove i descarat”

Sergi Fernández, que ha viscut gran part de la seva vida a Caldes, comenta quines són les grans virtuts de l’equip calderí: “És un equip intens, ràpid, jove, descarat... aquesta és la gran virtut que tenen. Són nois molt bons, que corren molt i com a mínim haurem d’estar igual d’intensos”. A més, Fernández reitera que la ratxa de partits positiva que té el Caldes a casa no és casualitat: “Estan fent les coses molt bé, han guanyat cinc de set partits a casa i haurem de donar la nostra millor versió per aconseguir els tres punts amb garanties”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“És un rival que no té res a perdre, s’han classificat per a la Copa i això els fa més perillosos. Tenim el màxim respecte pel Caldes, admiració pel que estan fent”.

“L’equip està bé, ens han anat bé les últimes setmanes per recuperar-nos físicament i mentalment i l’equip està preparat per competir dissabte”.

Sergi Fernández

“Són partits en què el rival surt amb moltes ganes, un pavelló ple, amb ganes de fer una gesta, oferir una victòria i hem d’estar molt concentrats”.

“Serà un partit complicat i hem treballat molt bé per afrontar-ho amb garanties”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();