fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, durant l'atenció a mitjans d'aquest divendres. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Pablo Álvarez i Ricard Muñoz, abans de l'entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ricard Muñoz i Pablo Álvarez han atès els mitjans informatius aquest divendres com a prèvia del partit contra el Liceo de la Corunya d’aquest diumenge al Palau (11.30 h, Esport 3 i Barça TV). El matx, que serà el partit d’anada dels quarts de final, es preveu igualat. “Amb el Liceo els partits són d’un intensitat altíssima, ells juguen al límit i hem de ser forts mentalment per portar el partit al ritme que vulguem, però és difícil. L’equip està amb confiança i té les idees clares”, explica el tècnic Ricard Muñoz.

Pablo Álvarez, per la seva banda, destaca: “Els precedents amb el Liceo ens serveixen, però cada partit és una història diferent. Crec que tots dos equips tindrem precaucions, sabent que no podem cometre errors”. El davanter argentí, a més, afegeix que l’equip es troba bé: “Estem amb confiança, alegria, i després d’un títol encara en tens més. Si fem les coses com a la Copa del Rei, forts en defensa, crec que ho podem fer bé”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz:

“Lluitem tota la temporada per arribar a aquests partits decisius. Esperem que tinguem la gent el nostre costat, és important, ja no només pel partit, sinó pel rival que tenim davant”.

“Estem contents amb com ens va anar la Copa i ara estem parlant d’una altra competició. El Liceo sempre és perillós, estigui ferit o no. Però també sabem que tot es decidirà a la Corunya”.

“Crec que ens els darrers anys hem vist un Liceo molt perillós. Són professionals, competidors nats i segurament hauran fet net i vindran a Barcelona a totes”.

“La veritat és que no penso en cap resultat, no m’imagino cap diferència àmplia per a cap dels dos equips. A la Copa d’Europa els errors et poden penalitzar i hem d’intentar fer el millor resultat possible. Volem guanyar el partit i que ells no es trobin còmodes”.

“Amb el Liceo ens coneixem molt, així que el lloc per a les sorpreses no hi és. No és el rival que més ens agrada, però a ells tampoc crec que els agradi jugar contra nosaltres”.

Pablo Álvarez:

“Serà un partit molt maco, tenim moltes ganes de jugar-lo. El Liceo és un gran equip i no ens queda res més que guanyar. Tampoc ens hem de tornar bojos, perquè és una eliminatòria”.

“Serà un partit molt complicat, hem jugat 18 partits europeus contra ells i n’hem guanyat set, empatat set i perdut quatre. Que ningú es pensi que serà fàcil”.


FCB Hoquei: Declaracions de Ricard Muñoz i... by fcbarcelona
Tornar a dalt