fcb.portal.reset.password

Marc Gual, en una acció contra l'Igualada a la Lliga Catalana. FOTO: Arxiu FCB

El Barça Lassa d’hoquei patins inicia aquest dijous, contra l’Igualada Calaf Grup (21.15h, Esport3) el seu camí en la Copa del Rei de Reus 2016. Els de Ricard Muñoz afronten amb moltes ganes i il·lusió aquesta competició, que no aconsegueixen des del 2012. Per tant, tothom sap de la dificultat de la competició del KO, que sempre iguala les forces i mai ningú es deixa res.

El rival

Té jugadors de primer nivell i internacionals com el porter Elagi Deitg o el defensa Ton Baliu, que, a més, és el màxim golejador de l’equip de l’Anoia amb 20 gols a l’OK Lliga, i d’altres jugadors experiments i de qualitat com Met Molas, Dani López, Pol Galbas o Joan Muntané.

L’equip que entrena Ferran López ocupa actualment la setena posició en competició domèstica i aquesta temporada ja ha jugat tres vegades contra el Barça Lassa. En tots tres partits -dos de Lliga catalana i un d’OK Lliga- ha caigut, però els marcadors demostren que són partits igualats i de marcadors baixos (3-1, 2-1 i 1-4). Per tant, els de Ricard Muñoz no es poden refiar.

El Barça

Amb la baixa segura d’Edu Lamas, que es perdrà el que resta de temporada, i el dubte fins a última hora de Sergi Panadero, que té una fractura a un dit del peu, el Barça Lassa afronta la competició amb l’equip “molt endollat i amb un esperit de competició molt gran”, va comentar el tècnic Ricard Muñoz durant la roda de premsa prèvia.

Pel que fa a l’Igualada, el preparador barcelonista va comentar que “és difícil que els puguem sorprendre, però tenen arguments suficients per plantar-nos cara”.

La Minicopa, també present

Aquest dissabte, coincidint amb la Copa del Rei, també es disputarà la primera edició de la Minicopa, que la disputaran els equips infantils dels vuit classificats per a la competició, a excepció del Liceo. El Barça Lassa de Ricard Hernáez començarà la competició el dissabte, 27 de febrer, a les 10 hores contra l'Igualada. En cas de vèncer, aquella mateixa tarda (16) s'enfrontaria al guanyador del Noia-Caldes. La possible final, diumenge 28 a les 12 hores.

Tornar a dalt