fcb.portal.reset.password

Tots els jugadors durant un exercici. FOTO: G.PARGA - FCB

El Barça Lassa d’hoquei patins ha tingut un tercer dia d’entrenaments diferent de la resta. No serà gaire habitual veure els jugadors de l’equip català a la platja, però aquesta tarda, a Gavà Mar, els homes de Ricard Muñoz s’han exercitat de manera diferent, treballant altres aspectes importants i, alhora, gaudint.

Aquesta sessió a la platja s'ha basat en un treball de força-resistència. Malgrat entrenar-nos en un altre espai, hem realitzat un circuit multiestació aplicat a la força de llançament”, ha comentat Eric Roqueta, el preparador físic de la secció d’hoquei, que ha preparat un circuit especial de treball durant la sessió que ha durat gairebé dues hores. Roqueta ha afegit: "A més, hem realitzat altres tasques més lúdiques orientades a la cohesió i el treball en equip". Tot i que el sol no s’ha deixat veure gaire, la temperatura ha estat ideal per treballar. Un cop tots, jugadors i tècnics, han acabat de suar, cap a l’aigua per finalitzar un dia especial, diferent, de la millor manera possible.

El pròxim entrenament, aquest dijous a la tarda, tornarà a ser a casa, al Palau Blaugrana, en la que serà la segona sessió amb patins de la primera setmana de la pretemporada blaugrana, que s’allargarà fins dissabte al matí.


El Barça d’hoquei canvia els patins per la... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();