fcb.portal.reset.password

Panadero, en una acció a Voltregà. FOTO: V. SALGADO - FCB

Ricard Muñoz i Sergi Panadero han atès els mitjans informatius a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte a la pista del Voltregà. El preparador blaugrana ha deixat clar que serà un partit molt complicat “en una pista molt difícil, de les més de l’OK Lliga”.“Estan fent una temporada extraordinària. Estan oferint un joc vistós, alegre, i serà una autèntica final”, ha assegurat.

Muñoz ha comentat que serà un partit “ molt intens, molt físic”, i ha deixat clar que “serà un partit per als porters, perquè sempre hi ha molta arribada, i el resultat pot estar marcat per aquest aspecte”. Pel que fa a l’estat dels jugadors tocats, Muñoz ha reconegut que tant Pablo Álvarez com Sergi Panadero, amb molèsties als adductors de la cuixa esquerra, seran dubte fins a última hora: “Valorarem el que sigui millor per a l’equip i per a ells”.

Pel que fa a Sergi Panadero, que es va formar al CP Voltregà, el partit serà difícil per al Barça: “Serà un partit complicat, sempre ho és. El públic està molt a sobre i sabem què ens trobarem. Estem conscienciats del rival que tindrem al davant”. Panadero ha afegit: “El Voltregà està fent molt bé les coses, molt segurs al darrere, i hem d’intentar fer el nostre partit”.

La seva tornada a casa -tot i que no és el primer cop que hi torna- serà important per a ell: “Sempre fa il·lusió tornar, hi tinc amics, és on vaig aprendre a patinar i tornar a jugar de nou a Sant Hipòlit és especial”. Respecte al seu estat físic, Panadero ha dit que té “bones sensacions” i que les últimes “24 hores seran importants per acabar de millorar”.

Tornar a dalt