fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz durant la roda de premsa. FOTO: ALEIX TELLO - FCB

Aquest dissabte el Barça comença la defensa del títol de la Supercopa del 2013 a la pista del Reus, l’amfitrió de la competició. “És un test molt complicat, a les plantilles els queden per polir coses pel que fa a físic i tàctic. Molta informació de com respondrem no la tenim, però tenim confiança per anar a Reus i competirem amb totes les garanties contra ells”, ha comentat Ricard Muñoz en la roda de premsa prèvia al partit.

Espero un partit obert, amb espais, alternatives. El Reus té aquest any un equip més compacte, més compensat

Pel que fa al rival que espera, Muñoz ha afirmat: “Anar a Reus és una pista hostil; ens trobarem un Reus que és un equip agressiu, dinàmic, ofensiu, amb transicions ràpides i que se sent còmode jugant contra el Barça”. I ha afegit: “Espero un partit obert, amb espais, alternatives. El Reus té aquest any un equip més compacte, més compensat”.

Sempre falta temps de rodatge i partits per estar en la millor forma possible, però estem amb ganes, il·lusionats

Tanmateix, l’entrenador del Barça d’hoquei ha destacat que la definició pot ser molt important. “Hi haurà diferents fases dins del partit. El Reus intentarà ofegar-nos i hi haurà moltes fases en què haurem de portar el ritme que ens interessi. Les definicions de cara a porteria poden ser la clau”.

Pel que fa a Reinaldo Garcia, el jugador veu “molt bé l’equip” i assegura que han treballat bé, però avisa dels primers partits de la temporada: “Sempre falta temps de rodatge i partits per estar en la millor forma possible, però estem amb ganes, il·lusionats i esperem que les coses vagin com volem”. Finalment, el jugador argentí ha afirmat: “Cal estar atents per tirar el partit endavant. Si estem intensos podrem fer el nostre joc”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();