fcb.portal.reset.password

Muñoz, Vidal-Abarca i Egurrola, davant dels títols. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Egurrola i Muñoz, amb els títols. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Barça d’hoquei patins, que en les últimes setmanes va aconseguir la Supercopa d’Espanya i la Copa Intercontinental, ha entregat al Museu aquests dos trofeus de la mà de l’entrenador Ricard Muñoz i del capità Aitor Egurrola. Aquest acte, que ha servit per donar a conèixer encara més aquest esport a tots els aficionats i visitants que es trobaven en el Museu, s’ha fet a l’espai que té la secció d’hoquei dins del Museu. Amb aquests dos títols, per cert, Aitor Egurrola en suma 54 amb el Barça i empata d’aquesta manera amb Xavi O’Callaghan.

“Ens fa molta il·lusió poder tornar aquí i portar dos trofeus més”, ha comentat el tècnic Ricard Muñoz, que ha afegit que “m’agradaria veure totes les Copes que queden per jugar i tant de bo puguem tornar més cops al Museu aquesta temporada”. Pel que fa al capità, Egurrola ha explicat que “venir al Museu és il·lusionant i ens dóna confiança, hem de donar la importància que tenen a aquests trofeus” i ha admès que “la Copa d’Europa no és l’objectiu principal però sí que és el títol que més il·lusió ens fa i que més ressò té”.

“És una secció triomfadora”

El directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha expressat també la seva satisfacció per la consecució de dos títols més: “L’hoquei patins és una secció triomfadora, tenim un equip valent, potent i esperem seguir guanyant títols” i ha recordat que la secció d’hoquei “lluitarà per tots els títols que queden i a veure si tenim sort, perquè la sort es guanya treballant i aquest equip treballa molt i està motivat”.


La Supercopa d’Espanya i la Copa... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();