fcb.portal.reset.password
Ricard Muñoz, recolzat a la tanca, dóna instruccions als seus jugadors

Ricard Muñoz / FOTO: ARXIU FCB

Herringen (4-10), Vilanova (1-11) i, aquest dijous, Muralla Òptica Blanes (21 hores). “El repte imminent que tenim ara és guanyar aquest dijous el Blanes. La gran incògnita és saber si serem capaços d'afrontar aquest tercer compromís en sis dies amb la intensitat que ens agradaria”, ha assegurat aquest dimecres Ricard Muñoz, conscient que moltes mirades estan posades en el duel del dissabte 22 de febrer contra el Porto.

“De moment hem estat molt solvents, però el d'aquest dijous és un partit difícil. Primer, per la càrrega física i mental que portem acumulada i, segon, per la qualitat del rival. El Blanes ocupa una posició a la taula que no reflecteix la qualitat dels seus jugadors. És un equip perillós, que arrisca poc en situacions d'atac i que compta amb jugadors experimentats com Manel García o Francesc Bargalló”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Imposar el ritme

Per Muñoz, la clau passa per imposar el ritme de joc i evitar que els de Ramon Benito se sentin còmodes. El fet de trobar-se amb un porter com Jaume Llaverola suposa un repte: “La seva porteria és contrastada. Crec que tenir al davant un dels millors porters de l’OK Lliga és una motivació afegida”. El duel entre el Barça i el Muralla Òptica Blanes es podrà seguir en directe a Barça TV i ‘en streaming’, a la web.

Tornar a dalt