fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, al Palau Blaugrana. / FOTO: ARXIU - FCB

[[DES_1]]El FC Barcelona disputarà el 3 de maig les semifinals de la Final Four contra el Benfica al Palau Blaugrana. Abans d’aquesta cita també hi ha un important duel contra l’ICG Software Lleida. En cas de triomf, el títol de l’OK Lliga s’acostarà una mica més quan només faltaran cinc jornades.

De tot això n’és conscient el tècnic Ricard Muñoz: “Estem a pocs dies de la Final Four però la feina nostra ha estat separar les competicions, ja que diumenge tenim un duel molt important que ens aproparia al títol”. És per això que, segons l’entrenador blaugrana, l’equip “s’ha centrat molt en aquest partit. Ja tindrem temps per parlar de la Final Four”.

"A aquestes alçades de temporada les diferències s’escurcen entre tots els equips"

El rival d’aquest diumenge (12.00 hores) és un ICG Software Lleida que “s’està jugant les aspiracions per mantenir la categoria”. Tot i la diferència a la taula, Muñoz ha declarat que “a aquestes alçades de temporada les diferències s’escurcen entre tots els equips. Tots s’hi juguen molt”. “A més del plus de motivació de jugar contra el Barça, el Lleida està immers en una situació compromesa, queden poques jornades i necessita guanyar”, ha afegit.

El conjunt blaugrana ja sap què és jugar aquesta temporada al pavelló Onze de Setembre. Es va enfrontar a l’equip amfitrió als quarts de final de la Copa del Rei (3-6) i ara hi torna sabent que “tenen un pavelló que els recolzarà moltíssim”. “Hem preparat el duel com una autèntica final, amb tota la il·lusió i les garanties de competir al màxim nivell”.

Sergi Fernández, baixa

El porter del FC Barcelona és baixa per jugar a Lleida, ja que va patir una fractura costal després de rebre un cop en l’entrenament de dimarts. El jugador Xavi Barroso, amb una fractura al tercer dit de la mà dreta, tampoc està disponible. 

Tornar a dalt