fcb.portal.reset.password
Muñoz amb la pissarra a la mà.

Ricard Muñoz, en el darrer partit al Palau Blaugrana contra el Calafell. / FOTO: Víctor Salgado

En la vigília d’un dels partits més destacats de la temporada, contra el Coinasa Liceo, Ricard Muñoz ha destacat el nivell del conjunt gallec: “És un equip complet, tots són meravellosos i són els vigents campions de Lliga”. Això fa que, segons el tècnic blaugrana, els gallecs siguin “favorits”. Per aquest motiu, el tècnic blaugrana afirma: “Nosaltres els hem d’intentar sorprendre amb les nostres eines i el factor pista, el factor Palau, ha de ser important per ajudar l’equip en els moments més complicats”.

L’entrenador del Barça també ha assenyalat que una de les claus del partit (16.15 hores/ Esport3, Barça TV i www.fcbarcelona.cat) serà “aprofitar la seva pressió” per sumar punts i retallar distàncies amb els blaugranes. Ara mateix, els de Carlos Gil es troben segons a la taula i a vuit punts del FC Barcelona, però Muñoz ha afirmat que, en cas de victòria local, “seria una falta de respecte parlar de Lliga sentenciada”: “Quan passi el partit em sembla que quedaran 51 punts en joc i molta competició”.

“Volem que el públic vingui i es diverteixi”

Ricard Muñoz ha dit que aquest dissabte es trobaran a la pista “dos dels grans conjunts d’Europa, que juguen abocats a l’atac”. És a dir, una garantia “d’espectacle”. “Estem intentant que la gent s’ho passi bé; volem que vinguin, es diverteixin i repeteixin”, ha conclòs.

Tornar a dalt