fcb.portal.reset.password

Raül Marín, amb l'entrenador Ricard Muñoz. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Raül Marín per a les dues properes temporades, amb opció a una tercera. El davanter, de 26 anys, setè màxim golejador de l’OK Lliga aquesta temporada amb 38 gols, és una garantia de cara a porta i serà un complement perfecte per a Marc Torra i Pablo Álvarez, els altres referents ofensius de l’equip de Ricard Muñoz.

Jove, però experimentat

La trajectòria de Raül Marín, malgrat tenir només 26 anys, és molt extensa. La seva formació va ser al Reus Deportiu i al FC Barcelona -categoria infantil-, on va tenir un pas fugaç i va tornar al club del Baix Camp. Ja de ben jove, amb tan sols 17 anys, va marxar a jugar a l’Alcoi, on hi va ser tres temporades jugant a la Divisió d’Honor.

Amb 20 anys va passar a jugar a les files de l’Igualada, equip en què hi va estar dos anys. Abans de tornar al Reus Deportiu, però, va jugar una temporada al Club Patí Vilanova.

116 gols en tres anys

En les tres temporades jugades al primer equip del Reus Deportiu, Raül Marín ha estat un jugador molt regular. 116 gols en tres temporades a l’OK Lliga l’avalen. La 2010/11 la va acabar com a Pitxitxi de la competició amb 40 gols i va ajudar els reusencs a proclamar-se campions de Lliga. La 2011/12 en va anotar 38 i en aquesta última temporada, 2012/13, també ha aconseguit 38 gols més.

Amb Marc Torra -40 gols aquesta temporada- i Pablo Álvarez -33- el Barça s’assegura més pólvora per a la propera temporada.

Tornar a dalt