fcb.portal.reset.password
Pablo Álvarez i Reinaldo García, al costat d'un cartell de benvinguda

Pablo i Reinaldo, a l'arribada a l'escola El Sagrer / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

L’escola El Sagrer, del districte de Sant Andreu de Barcelona, s’ha abocat aquest dijous en una visita molt especial. Pablo Álvarez i Reinaldo García s’han apropat a aquest centre de Primària i han fet les delícies dels alumnes de segon. Els nens i nenes de 7 anys han preparat amb molta cura aquesta activitat i han protagonitzat una roda de premsa molt original, cuidant fins al darrer detall. “Ha estat una gran experiència. Han preguntat com si fossin periodistes i ens han tractat molt bé”, ha assegurat Reinaldo just després de la primera roda de premsa.

Ambdós jugadors han respost atentament a les preguntes de tots els alumnes i els han animat a esforçar-se, treballar en equip, alimentar-se bé, fer cas als pares i a les professores, acceptar la derrota, ser honest i superar-se constantment. “Segur que recordaran algunes de les coses que els hem dit. És important que estudiïn i que, si poden, practiquin algun esport, sigui el que sigui”, ha explicat Pablo Álvarez.

De l’aula al pati

Un cop finalitzada la roda de premsa, els jugadors i els alumnes s’han retrobat al pati, on han après a agafar bé un estic d’hoquei patins. Álvarez i Reinaldo han exhibit les seves habilitats i els nens i nenes han intentat imitar-los de la millor manera possible. Els dos jugadors els han regalat una samarreta i un estic firmats per tot l’equip. Diumenge a les 16 hores es tornaran a veure. En aquest cas, al Palau Blaugrana. Els alumnes de l’escola El Sagrer vindran a donar suport als jugadors en el duel de l’OK Lliga contra el Cerceda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();