fcb.portal.reset.password

El Barça, campió de l'OK Lliga / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Reus va ser el campió de Lliga del curs 2010/11; el Barça es va endur el títol la temporada 2011/12; el Coinasa Liceo va guanyar l’OK Lliga l’any passat, i ara ha estat el Barça de Ricard Muñoz l’equip que ha recuperat el domini a la competició de la regularitat. És la 25a Lliga per a l’hoquei patins blaugrana, la secció professional que més Lligues ha guanyat al llarg de la seva història, per davant de les 21 de l’handbol, les 17 del bàsquet i les 3 del futbol sala.

El Barça és el gran dominador d’aquesta competició. El Reus, el Liceo, l’Igualada, el Voltregà i el Noia l’han guanyada en alguna de les seves 45 edicions, però els blaugranes se l’han endut 25 vegades. El Barça va encadenar-ne 13 de consecutives (del 1998 al 2010), però els últims anys s’ha fet palesa la igualtat entre equips com el Coinasa Liceo, el Reus Deportiu, el Vic i el Moritz Vendrell.

La primera de Ricard Muñoz com a tècnic

Aquesta és la primera OK Lliga de Ricard Muñoz com a màxim responsable de l’hoquei patins blaugrana en la seva primera temporada completa al capdavant de l’equip. Un títol que s’afegeix a la Supercopa d’Espanya i a la Lliga Europea. De la plantilla, Aitor Egurrola, el capità, és qui més vegades l’ha guanyada, ja que aquesta és la seva 14a Lliga, una xifra a l’abast de molt pocs esportistes.

Tornar a dalt