fcb.portal.reset.password

Gual, Barroso i Fernández, abans de viatjar cap a Angola / FOTO: www.fep.es

Després d’intenses sessions de treball amb el combinat espanyol, els blaugranes Sergi Fernández, Marc Gual i Xavi Barroso ja tenen ganes de competir. I més tenint en compte el repte majúscul que tenen al davant. “Portem una bona ratxa d'Europeus i Mundials i ara el repte és assolir aquest cinquè Mundial consecutiu. En tenim moltes ganes!”, assegura Fernández, un dels porters del Barça i de la selecció espanyola. En cas d’aconseguir-ho farien història, ja que mai abans cap combinat ha estat capaç de guanyar cinc Mundials de manera consecutiva.

D’entrada, el Mundial

“Anem a Angola per intentar ser el millor equip de la història”, apunta Xavi Barroso amb ambició. “Hem treballat molt. Ara, a veure si podem guanyar aquest desitjat Mundial”, afegeix Marc Gual. Una competició que començarà el 20 de setembre i en què Espanya és una de les grans favorites. La selecció espanyola ha guanyat 15 Mundials al llarg de la seva història.

A continuació, el Barça

I tan bon punt acabi el Mundial, cap a Barcelona. “Tot just ens entrenarem un parell de dies amb l'equip. Per això, quan hem pogut, hem anat passant aquests dies pel Palau per veure els entrenaments dels companys i la nova manera de jugar”, explica Barroso, que té moltes ganes de tornar a defensar la samarreta del Barça després d’un any cedit al Vendrell. “La gent està molt implicada, amb molta il·lusió. És un projecte nou i tothom té ganes que les coses vagin molt bé”, assegura Sergi Fernández.

Una opinió totalment compartida per Marc Gual: “Hi ha hagut noves incorporacions i l'equip, de mica en mica, està millorant. Tothom té molta confiança i espero que aquesta temporada puguem donar el millor de nosaltres i lluitar per tot”. El primer títol en joc és la Supercopa, que es disputarà els dies 5 i 6 d’octubre.

Pascual, amb Argentina

L’Argentina del també blaugrana Matías Pascual serà un dels grans rivals d’Espanya en aquest Mundial d’Angola. El nou jugador del Barça, procedent del Coinasa Liceo, disputarà el torneig amb el combinat argentí i després, com els altres tres internacionals blaugrana, es posarà immediatament a les ordres de Ricard Muñoz.

Tornar a dalt