fcb.portal.reset.password

Els jugadors, amb la Supercopa d'Espanya guanyada al Vendrell / FOTO: ARXIU FCB

El Barça rep el CP Tordera aquest dissabte a les 18 hores. Serà el primer partit de l’OK Lliga 2013/14 al Palau, i, al marge dels al·licients esportius, n’hi haurà un altre: aquells que ho desitgin es podran fotografiar amb la Supercopa d’Espanya guanyada el 6 d’octubre passat al Vendrell. Entre les 16.30 hores i les 18 hores el trofeu estarà exposat entre les portes 1 i 4 del Palau, a l’abast de tots aquells socis i aficionats que vulguin immortalitzar el moment.

Posteriorment, pocs instants abans que comenci el duel, l’equip oferirà la Supercopa d’Espanya a tots els espectadors que s’apropin al Palau. Serà un bon pròleg de cara al matx contra el CP Tordera. Els de Ricard Muñoz l’afrontaran després d’haver iniciat la competició de la regularitat amb un valuós triomf a la pista del CP Voltregà (4-8). L’espectacle està assegurat.

[[BOTOVERMELL::Compra Entrades++FC Barcelona - CP Tordera::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=4006&jornada=02&lang=ca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt