fcb.portal.reset.password

Els jugadors fan una pinya durant un partit d'aquesta temporada / FOTO: ARXIU - FCB

Cada vegada falta menys per a la Copa del Rei que es disputarà a Lleida entre el 27 de febrer i el 2 de març. Les entrades per presenciar una de les millors competicions de clubs del món es podran comprar a partir d’aquest dimarts, 18 de febrer, en diversos punts de venda: el lloc web de la Federació Espanyola de Patinatge (www.fep.es), l’Oficina de Turisme de Lleida i les oficines de l’ICG Software Lleida.

El torneig del KO es disputarà al Pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià, on s’espera un gran ambient. La Copa del Rei es podrà gaudir per només 10 euros, que és el preu de les entrades individuals per a cada una de les jornades de quarts de final (dijous i divendres). L’accés de dissabte a les semifinals i el de diumenge a la final tindrà un cost de 15 euros. L’abonament per a adults per a tots els enfrontaments suposarà una despesa de 25 euros (20 per als socis del club lleidatà). 

Preus especials per als més petits

Els nens entre 0 i 5 anys tindran l’entrada gratuïta i, finalment, l’abonament per als joves d’entre 6 i 14 anys costarà 15 euros per a tots els partits. Els jugadors de la base del Lleida Llista Blava només n’hauran de pagar 5.

El preu de les entrades, al detall

Abonament 7 partits: 25€ (20€ els socis de l’ICG Software Lleida

Abonament 7 partits 6-14 anys: 15€ (5€ els jugadors de la base de l’ICG Software Lleida)

Entrada individual dijous (quarts): 10€

Entrada individual divendres (quarts): 10€

Entrada individual dissabte (semifinals): 15€

Entrada individual diumenge (final): 15€

**Entrada gratuïta de 0 a 5 anys

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();