fcb.portal.reset.password

Álvarez, Torra i Marín garanteixen gols i espectacle / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

El màxim golejador de l’OK Lliga del curs 2009/10, l’MVP de l’OK Lliga 2011/12 i el màxim golejador de la temporada 2010/11. Pablo Álvarez, Marc Torra i Raül Marín són una garantia de gol per al nou Barça de Ricard Muñoz. Tots tres han treballat de valent amb els seus companys per intentar aportar gols i espectacle a un equip que vol tornar a ser campió. Més de 700 gols a l’OK Lliga els avalen. Torra ja n’ha marcat més de 300 des del seu debut l’any 1999 amb el Tordera, Marín va camí dels 250 i Álvarez és a punt d’arribar als 150.

“Tots els gols són especials. Per a un davanter, marcar és fonamental”, assegura Pablo Álvarez. Després de tres anys al Liceo, l’argentí és a punt d’iniciar la seva tercera temporada al Barça. “El Pablo és un jugador letal. En els últims metres pot desequilibrar qualsevol partit que estigui travat. Té un do innat per rematar les boles al segon pal i aquest talent es porta a dins”, afirma d’ell Marc Torra.
Marc Torra: “El Pablo és un jugador letal. En els últims metres pot desequilibrar qualsevol partit. Té undo innat per rematar les boles al segon pal"
Els elogis són mutus. Seran els referents en atac del conjunt blaugrana i saben que tots tindran el seu moment. “La competència és bona. Si en un partit un de nosaltres no té el dia, n’hi haurà un altre que és igual o millor que tu que sí que el tindrà”, explica Raül Marín, una de les cares noves d’aquest estiu. Ha marcat gols amb el Reus, l’Alcoi, l’Igualada i el Vilanova i ara ho farà vestit de blaugrana. “El Raül és un jugador amb molt de talent, màgic. Quan li dónes la bola no saps mai per on et sortirà. Amb un parell de rajoles et fa un nus. Ens aportarà moltíssim!”, avança Pablo Álvarez.
Pablo Álvarez: “El Raül és un jugador amb molt de talent, màgic. Quan li dónes la bola no saps mai per on et sortirà. Amb un parell de rajoles et fa un nus"
De tots tres, Marc Torra és el que més gols acumula a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Primer amb el Tordera, després amb el Lloret i el Vic, i des del 2010, amb la samarreta del Barça. “El Marc ha fet un canvi espectacular aquí al Barça. S'ha consolidat com a jugador i ara és un dels millors del món. Sap quins són els seus punts forts i els aprofita a la perfecció”, apunta Raül Marín.
Raül Marín: “El Marc s'ha consolidat com a jugador i ara és un dels millors del món. Sap quins són els seus punts forts i els aprofita a la perfecció”
Marcar tants gols no és fàcil i mantenir-se any rere any entre els màxims golejadors de la competició, encara menys. “La veritat és que ja ens coneixem una mica tots plegats i sempre intentes buscar quelcom diferent per poder sorprendre”, reconeix Torra. “Has d’improvisar moviments nous. Estudiem les característiques del rival, entre altres coses, per això”, conclou Álvarez.

Els tres jugadors estan cridats a ser els homes gol de l’equip però tots tres asseguren que sense la feina dels seus companys no tindrien ni la meitat d’ocasions per marcar-los. Panadero, Gual, Reinaldo, Barroso, Gabarra i Matías Pascual són l’engranatge ideal per a un equip que ja té ganes de competir. Aquest dissabte, al Vendrell, s’aixeca el teló.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();