fcb.portal.reset.password

L'equip i la seva gent, celebrant el títol de la Supercopa al Palau / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

La Supercopa d’Espanya viscuda aquest diumenge al Palau Blaugrana serà recordada. Ho serà per l’espectacle esportiu viscut sobre el parquet –el matx va acabar 6-1- i, sobretot, també, per l’espectacle de color viscut en una grada que triplicava les mitjanes d’assistència que va tenir l’equip de Gaby Cairo la temporada anterior.

A l’exercici 2011/12, els blaugranes van tenir una crescuda important respecte a la temporada anterior, però, tot i això, van acabar amb unes mitjanes superiors als 1.000 espectadors per partit. Ahir, però, tots aquests registres es van superar amb una entrada espectacular de 3.040 espectadors als quals mai va faltar l’alè per animar els seus jugadors.

Bona feina des del Club

El Club, sabedor que l’horari del matx (17.15 hores) era molt bo i el temps també acompanyava, va fer una gran feina per captar l’atenció dels aficionats. La tasca fosca des dels despatxos de la secció d’hoquei va tenir els seus fruits i es va voler captar especialment la presència dels joves aficionats d’escoles i d’equips.

Dit i fet. Minuts abans del començament del matx, els voltants del Palau ja reflectien un caliu fora del comú en un partit d’hoquei patins. A més, els aficionats eren equipats amb una bandera blaugrana que va ajudar a donar més color a la grada barcelonista, que, guiada pels incansables incondicionals de Sang Culé, mai va defallir.

Els jugadors i el tècnic, agraïts

“Jugar amb un Palau així és un goig”, explicava Gaby Cairo minuts després d’entrar a la nova sala de premsa del Palau Blaugrana. El tècnic blaugrana va voler agrair a tota la gent que es va donar cita al pavelló barcelonista el suport rebut al llarg dels 50 minuts del matx. Per la seva banda, jugadors com Sergi Fernández o Sergi Panadero explicaven a la zona mixta que feia molt temps que no veien el Palau així i que havia estat “molt emocionant”. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();