fcb.portal.reset.password

Marc Torra jugarà quatre temporades més de blaugrana / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Marc Torra serà blaugrana quatre temporades més. L’actual Pitxitxi de l’Ok Lliga i MVP del passat campionat de la regularitat i de la Copa del Rei amplia el seu vincle contractual amb el FC Barcelona fins a la fi de la temporada 2015/16.

Torra, que aquesta temporada 2012/13 complirà tres exercicis com a blaugrana, acabava contracte el 30 de juny de l’any que ve i continuarà vinculat al nostre Club fins el 30 de juny del 2016. El jugador estava molt content per seguir lligat al projecte blaugrana: “Estic molt content per poder ampliar contracte i seguir uns quants anys més. Aprendre cada dia  al costat dels altres professionals i gaudir d’aquest Club em fa feliç. Espero poder aconseguir més títols amb treball i esperem que les coses surtin bé.”

Balanç positiu

Torra, que ha acabat la seva segona temporada com a blaugrana en fa un balanç força positiu malgrat que la primera temporada no va ser reeixida quan a títols: “El balanç és bo. De moment l’etapa és curta però molt positiva. Sí que és cert que en el primer any les coses no van sortir gaire bé a nivell col·lectiu, però la meva segona temporada ha estat diferent, amb l’arribada d’un nou cos tècnic que ens ha aportat alegria i el sentiment d’equip que potser ens mancava.”

Creixement en el plànol personal i professional

El davanter i principal referència ofensiva de l’equip de Gaby Cairo reconeix que quan va arribar no tenia paraules per descriure què era el Barça com a entitat. Ara que hi viu i conviu a les seves entranyes, el jugador afirma que continua en té molts d’adjectius per definir la seva grandesa: “Amb els dos anys que porto a la casa et podria dir molts adjectius del què significa el Barça per mi, però crec que el més important és gaudir-ne cada dia i aprendre per seguir creixent tan en el plànol personal com professional.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();