fcb.portal.reset.password

L'hoquei patins visita L'Illa Diagonal / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Egurrola, Panadero, Gual, Ordeig, Torra i companyia han estat les grans estrelles, aquest dimecres a la tarda, de la pista que s’ha instal·lat fins al 4 de maig a L’illa Diagonal. El conjunt blaugrana s’ha implicat al 100% en totes les activitats previstes i ha participat en diversos jocs amb els nens que hi havia al centre comercial.

Arribada sorprenent a L’illa

Els Miras, Fernández, Álvarez i Gabarra, entre d’altres, han creuat L’illa Diagonal amb patins i estics i, com no podia ser d’una altra manera, han captat l’atenció dels visitants. Els acompanyaven alguns nens del Club Esportiu Molins de Rei, que també han estat protagonistes d’una tarda molt especial.

Un cop a la pista, els jugadors blaugrana han estat presentats un a un, entre els aplaudiments dels assistents. A continuació, el primer equip ha realitzat una petita exhibició de xuts a porteria i alguns exercicis d’entrenament.

Interactuació amb els presents

Pocs minuts després s’ha obert l’activitat a tot el públic hi havia a L’illa, i els més decidits han pogut posar a prova la seva habilitat amb un estic d’hoquei, sempre amb els consells dels jugadors del primer equip. Abans de marxar, els blaugranes encara han tingut temps de deixar tothom bocabadat mentre feien desenes de tocs sense que la bola caigués a terra.

Recordem que aquesta visita de l’equip d’hoquei patins forma part d’una activitat organitzada conjuntament pel Barça, Regal i L’illa Diagonal. Fins al 4 de maig hi ha temps per passar per L’illa i viure una nova experiència.

Tornar a dalt