fcb.portal.reset.password

Cairo, en una imatge de partit / FOTO: Arxiu - FCB

Quan falten dues jornades per cloure la primera volta de l’OK Lliga, el FC Barcelona es desplaça aquest dissabte a una de les pistes més hostils de la competició, la del CP Voltregà. Després de l’empat davant el Liceo, que es manté líder, el tècnic blaugrana, Gaby Cairo, ha estat clar. “Anem a Voltregà amb la premissa de guanyar. Hem de fer les coses bé per seguir pressionant l'actual líder”.

Cerquen la victòria a domicili

Després dels empats a la pista del Blanes i el Liceo, els homes de Gaby Cairo només pensen en la victòria i estan plenament centrats en el seu rendiment. “És important mirar el nostre partit. Hem fet una bona setmana d'entrenaments i estem molt il·lusionats per poder guanyar. Després juga el Liceo i ens toca continuar esperant que ells no facin el que nosaltres hem de fer”, ha subratllat l’entrenador argentí.

Sòlids en defensa, selectius en atac

El Voltregà és un conjunt “que corre molt, i que físicament estan cinquanta minuts actius”, ha dit el tècnic blaugrana. “Haurem de ser molt precisos defensivament i ser molt selectius a l'hora d'atacar per aprofitar les nostres ocasions”, ha acabat dient Cairo, que sap que l’equip osonenc els pot complicar les coses i que, empès per la seva afició, “donen un plus quan juguen contra nosaltres”.

Finalment, el de Mendoza s’ha mostrat molt satisfet de la recuperació del porter Aitor Egurrola i ha celebrat poder “afrontar aquesta segona volta amb tots els components actius”.

Tornar a dalt