fcb.portal.reset.password

Els jugadors, atents a les explicacions de Gaby Cairo / FOTO: Arxiu - FCB

El FC Barcelona rep aquest diumenge (13.00 hores) el tercer classificat de l’OK Lliga, el Moritz Vendrell, en el que és el partit més destacat de la desena jornada de la Lliga 2012/13. Els blaugrana arriben al matx després de superar el cap de setmana passat el Dinan Quévert (2-5) en la segona jornada de la Lliga Europea.

El Vendrell, un equip ben treballat

“Hem estat veient diversos partits d’ells d’aquesta temporada i la veritat és que ho fan molt bé. Són molt ordenats, incisius i amb força jugadors que tenen moltes variants. Per tant, no és cap sorpresa que siguin els tercers perquè ho estan fent molt bé, tant a casa, com sobretot a fora”, explica l’entrenador del FC Barcelona.

A la recerca de la regularitat

“Al Palau sempre diem que hem de mirar que no s’escapi cap punt, però més enllà d’això el que hem d'intentar és  seguir amb la mateixa línia que portem en els darrers partits jugats a casa, on estem molt seriosos”, diu Gaby Cairo en referència a la importància de seguir amb la mateixa línia seriosa dels partits disputats al coliseu barcelonista. 

En aquest sentit, l’entrenador barcelonista reconeix que l’equip ha de buscar la regularitat durant tot un partit i no jugar a estones, com ho van fer per exemple a Reus: “El que estem perseguint, després de partits com el de Reus, és poder tenir 50 minuts de concentració. Allà vam jugar fases del partit bé i d’altres malament. Per tant, el que busquem és tenir aquest partit sencer, amb concentració, efectivitat, bona defensa, i atac ordenat, i estem treballant en aquesta línia. A França crec que ja ho vam fer millor, i esperem que ara puguem tornar a la línia dels tres partits tant bons que vam jugar abans d’anar a Reus.”

Elogis per a Barroso

“En Xavi Barroso està superant les expectatives que teníem. Pensàvem que tindria una evolució correcta, que la seva adaptació a l’OK Lliga podia ser un handicap, però ho està fent perfecte, sobretot assumint la responsabilitat en el seu equip i tenint, fins i tot, una faceta de golejador que no és gaire freqüent en ell. Estem realment contents perquè creiem en aquest jugador, creiem en les seves possibilitats en els propers anys, i el fet que estigui ja estabilitzat a l’OK Lliga és molt bo per a tots”, diu Gaby Cairo sobre el jugador cedit pel FC Barcelona al Moritz Vendrell.

Res a dir amb l’horari

“Ens canvien sovint els horaris en els quals juguem, però no tenim res a dir. Jugarem diumenge a les 13.00 hores, com si juguéssim dissabte a la tarda o divendres a la nit. L’únic que sí que canviarà és que els jugadors vindran al Palau un pèl abans perquè estiguin més desperts, ja que aquesta hora és un pèl diferent.”   

Tornar a dalt