fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola pren el relleu de Beto Borregán a la capitania / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Beto Borregán deixa el braçal de capità en bones mans. Després de retirar-se a finals de la temporada passada després de 18 anys defensant la samarreta blaugrana, el que ha estat el capità de l’equip d’hoquei patins del Barça durant cinc temporades ha entregat simbòlicament el braçal al porter Aitor Egurrola. Aquesta setmana, tots dos s’han trobat per compartir sensacions, però no serà fins dilluns, quan els homes entrenats per Gaby Cairo comencin a rodar, que el ‘Pop’ ja començarà a exercir el seu nou rol.

L’estela de Beto, Negro i Gaby

Amb 32 anys, Aitor Egurrola lluirà el braçal de capità després que comencés a jugar amb el primer equip la temporada 1998/99. Durant aquest temps, ha compartit vestidor amb mites de l’hoquei blaugrana que en el seu dia també van ser els líders de l’equip. El porter del Barça espera, doncs, “fer-ho tan bé com el Beto Borregán, el Negro Paéz o el Gaby Cairo, que van ser els meus capitans”. A més, del Beto, espera heretar “el seu lideratge dins la pista”.

Per la seva banda, Borregán li desitja la millor sort del món. “Seguirà donant partits de glòria al barcelonisme”, diu. I ha afegit que tampoc li costarà massa agafar el relleu a la capitania, ja que la temporada passada “ja tenia més pes dins els vestidors que no pas jo”.

Tornar a dalt