fcb.portal.reset.password

Marc Julià i Xavi Barroso / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Són els més joves d’una plantilla casada amb l’èxit. Xavi Barroso (19 anys) i Marc Julià (17) són els perfectes exponents d’un bloc de jugadors que han recuperat la fam per guanyar títols. En el seu cas, però, la seva fam és il·limitada. És per això, per aquesta ambició sense límits, que ara encara en volen més i se’ls ha ficat la Lliga Europea entre cella i cella.

Julià, 17 anys, és el més jove de la parella de moda de l’equip de Gaby Cairo. De ‘moda’, perquè els seus companys els van gastar una bona broma després de proclamar-se campions de l’OK Lliga el 14 de maig passat davant del CP Calafell (7-4). I és que tots dos van passar per un barber ben particular, van passar per les mans de Beto Borregán i CIA, que els van pelar ben pelats.

Julià, onze d’onze

L’olotí ha aixecat, de moment, onze campionats en el que portem de temporada. De fet, ha aixecat tots els títols que ha disputat, nou amb el FC Barcelona i dos amb la selecció espanyola. Julià, que cada cop està tenint més presència i minuts en l’equip que entrena Gaby Cairo, ha guanyat:

- Campionats d’Espanya i de Catalunya en categoria juvenil i júnior

- Copa Generalitat amb el FC Barcelona B

- Campionat de Lliga (ascens a Primera Nacional)

- Taça Latina Sub-23

- Mundial Sub-20

Barroso, nou de nou

El de Caldes té un palmarès més modest que el d’Olot. Però atesa la seva qualitat, només es tracta d’un tema d’edat. La joventut de Julià, dos anys més jove, li ha permès participar en la categoria juvenil, cosa que no ha fet Barroso. Tot i això, ha aixecat aquests títols:

- Campionats d’Espanya i de Catalunya en categoria júnior

- Copa Generalitat amb el FC Barcelona B

- Campionat de Lliga (ascens a Primera Nacional)

- Taça Latina Sub-23

- Mundial Sub-20

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();