fcb.portal.reset.password

Gual arriba al Barça amb molta il·lusió (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Gual arriba a Barcelona després d'un periple a Reus en què es va convertir en una peça clau dels del Baix Camp i de la selecció estatal. En una entrevista per a Barça TV, Marc Gual explica quines són les seves sensacions de cara a la nova temporada.

Què significa per a vostè incorporar-se al FC Barcelona?

Crec que és un pas més a la meva carrera, després de molts anys a Reus, és un nou repte per a mi i on aspiro a seguir treballant, a seguir millorant com a jugador i com a persona. Em falta molt per aprendre i per això sóc aquí. Hi sóc per ajudar l'equip, amb treball i esforç, i per poder guanyar tots els títols possibles.

Com està vivint el seu procés d'adaptació al seu nou equip?

Fa poc que sóc aquí, però el fet de conèixer la majoria de companys m'està ajudant molt. La gent és fantàstica i m'han acollit molt bé. Ells saben com sóc jo i jo sé com són ells. Molt content amb la rebuda que he tingut.

Vestir la samarreta blaugrana comporta una pressió especial. Com ho està sentint?

Sigui on sigui sempre ho vull guanyar tot. Treballo cada dia per seguir millorant i aprenent coses per ajudar l'equip. La pressió la veig com quelcom que et poses a tu mateix. Per tant, no crec que sigui un factor especial.

Defineixi's com a jugador...

Potser seria el tècnic qui podria definir-me millor, però crec que sóc una persona tranquil·la, que dins la pista procura mantenir el cap fred i que tàcticament pot aportar coses a l'equip.

I un desig per a la temporada...

Crec que el desig seria poder guanyar-ho tot, o almenys intentar-ho.

Preparat per a l'inici de la competició

El FC Barcelona d'hoquei patins ja coneix quins seran els dies i les hores del seus primers partits oficials. La Supercopa estatal es disputarà el dia 21 d'octubre a Sant Sadurní davant el Reus Deportiu i el Palau viurà la 1a jornada de l'OK Lliga el diumenge 23 d'octubre, a les 13 h, davant el CP Monjos.

Tornar a dalt