fcb.portal.reset.password

Imatges del darrer i únic enfrontament d'aquesta temporada davant el Reus (Foto: arxiu FCB)

L'any 2012 comença amb un calendari força exigent per a l'actual líder de l'OK Lliga, el FC Barcelona. L'equip que entrenen Gaby Cairo i Ricard Muñoz espera treure endavant aquests compromisos, malgrat ser conscients de la dificultat que comporta enfrontar-se contra l'actual campió de Lliga i l'actual campió d'Europa.

El mes de gener començarà aquest cap de setmana amb l'enfrontament a la pista del Calafell. Serà el dia 7 a les 19.30 hores. El següent compromís ja serà davant l'actual campió de l'OK Lliga, el Tecnol Reus Deportiu. El matx, atès que serà retransmès en directe per Teledeporte, es jugarà el dilluns 16 de gener a les 21.00 hores.

El Noia, rival a la Lliga Europea

Cinc dies després de l'important matx que es viurà al Palau Blaugrana davant el Reus, el Barça visitarà una de les pistes més complicades de panorama de l'hoquei estatal i, en aquest cas, europeu. L'Ateneu de Sant Sadurní acollirà la tercera jornada de la Lliga Europea. El Barça necessita a més vèncer, ja que només porta dos empats en dues jornades disputades a la màxima competició europea. El matx davant el Noia Freixenet es jugarà el 21 de gener a les 19.30 hores.

El Liceo per rematar el mes

El mes de gener acabarà amb un altre plat fort per als deixebles de Gaby Cairo. Serà el 30 d'aquest mes en la visita dels blaugranes a Riazor. El Coinasa Liceo, actual campió d'Europa, rep el FC Barcelona en el partit més atractiu de la jornada 12 de l'OK Lliga. El matx es juga a les 21.00 hores i també serà ofert pel canal Teledeporte.

Obertes les votacions per a l’OK Stars

Des del 22 de desembre passat i fins al 18 de gener són obertes les votacions per al partit de les estrelles de l'OK Lliga. Recordem que cada aficionat o internauta podrà realitzar una votació al dia, en la qual s'escollirà un porter, fins a cinc jugadors de camp i un entrenador per conferència. Amb els resultats obtinguts sortirà elegit l'equip titular, així com el porter i dos jugadors de pista de reserva. Les dues places restants seran designades pels entrenadors escollits en les votacions. Caldrà veure també si, en el cas d'estar present, Pablo Álvarez renova la condició d'MVP de les dues darreres edicions d'aquest OK Stars. L'edició d'aquest any se celebrarà a Blanes.

Tornar a dalt