fcb.portal.reset.password

Fotomuntatge amb Aitor Egurrola, en primer pla, i Sergio Fernández, en segon

Gaby Cairo té on triar i remenar a la porteria. L'entrenador del FC Barcelona d'hoquei patins té la millor parella de porters de tota l'OK Lliga. Aitor Egurrola i Sergio Fernández es complementen a les mil meravelles i són tota una assegurança per als seus companys. Cairo té molt clar que compta amb tots dos, per això ha ideat una fórmula en què els dos es van alternant sota els pals cada x partits.

Folguera, mestre i referent

Des que el tècnic argentí es va fer amb les regnes de l'equip d'hoquei, Carles Folguera va passar a ser una peça important en l'engranatge del cos tècnic. Ell és qui s'encarrega de l'entrenament dels dos porters. Folguera, que va ser considerat per molts com el millor porter del món a la dècada dels 90, és el millor exemple a seguir per a Egurrola i Fernández.

Carles Folguera defineix els seus 'deixebles': "L'Aitor és un porter molt fort físicament, molt experimentat, amb molta concentració. Per als companys i per als rivals és considerat el més gran dels porters. Pel que fa al Sergio, es tracta d'un porter molt bo tècnicament, increïblement regular. Molt fort mentalment i amb molt bones mans. Crec que tenim dos dels tres millors porters del món".

Com es veuen entre ells

Per als dos, lluny de veure's com una competència, és un plaer compartir minuts sota els pals de les porteries taronges del Palau. 'El Pulpo' Egurrola defineix el seu company Sergio Fernández: "Té una gran intuïció. Sol avançar-se a les accions ofensives dels davanters rivals i té una enorme capacitat per aguantar l'equip en moments complicats d'un partit".

Per a Sergio Fernández, Egurrola és el més gran: "Sota el meu parer, Aitor Eugurrola és un dels millors porters que hi ha gràcies a la serenor que transmet. A més, es tracta d'un porter molt regular, i destacaria els seus reflexos i la seva col·locació".

Dos entrenaments i Candelaria

L'equip s'entrena aquest dijous i divendres abans del matx de Lliga Europea davant el Candelaria portuguès, un rival complicat que els jugadors i cos tècnic del FC Barcelona esperen que arrossegui gent al Palau Blaugrana. Serà aquest dissabte a les 19.00 hores. Hoquei de primer nivell europeu al pavelló barcelonista.

Tornar a dalt