fcb.portal.reset.password

Gaby Cairo i Ricard Muñoz, en el viatge cap a l'aeroport de Barcelona/FOTO: TWITTER DE GABY CAIRO

Gairebé haurà passat un dia sencer des que l’equip d’hoquei patins haurà sortit del Palau Blaugrana fins que haurà arribat a la seva destinació, a l’arxipèlag portuguès de les illes Açores. Concretament, 20 hores de viatge: l’equip va sortir aquest dijous a les 18 hores de Barcelona i arribarà a les 14 hores d’aquest divendres a les illes, on jugarà contra el Candelaria dissabte (20.00 hores).

“El viatge és dur per la logística que comporta i el trasbals de canviar els entrenaments de la setmana”, ha manifestat Ricard Muñoz, segon entrenador del conjunt blaugrana. I és que les connexions amb les illes de l’Atlàntic són molt complicades.

Barcelona – Lisboa – Faial - Pico

El Barça d’hoquei patins va agafar dijous, a les 18 hores, un vol des de Barcelona fins a Lisboa. La nit l’han passat a la capital portuguesa, ja que no hi havia vols de connexió amb les illes Açores fins aquest divendres.

Aquest matí, a les 9.00 hores, el conjunt de Gaby Cairo s’ha tornat a desplaçar fins a l’aeroport de Lisboa per emprendre el seu viatge a l’illa de Faial. El vol durarà unes dues hores.

Un cop a la localitat d’Horta, a l’equip blaugrana li espera un últim viatge, en ferri, fins a Madalena, a l’illa de Pico. L’hora prevista d’arribada a l’hotel on s’allotjarà el Barça són les 14.00 hores d’aquest divendres. Ricard Muñoz ho veu així: “És molt dur, però penso que forma part de les coses maques de l’esport i de poder conviure en grup”.

Llibres i pel·lícules

Els blaugranes s’han emportant diferents passatemps per al viatge: “M’emporto quatre pel·lícules: ‘Saw 1’, ‘Saw 2’, ‘Saw 3’ i ‘Saw 4’. Segur que tindré temps de veure-les totes, perquè crec que a l’hotel no hi ha Wi-Fi ni res”, bromejava Borregán.

Mia Ordeig, en canvi, ha optat per la lectura: “M’emporto un llibre per llegir, que tinc feina per la setmana que ve, i així aprofitaré el tros de viatge que hem de fer”, ha explicat. Un llarg viatge que aquest diumenge hauran de tornar a repetir en un sol dia i a la inversa. Destinació: Barcelona.

Tornar a dalt