fcb.portal.reset.password

Tots els jugadors es van aturar per contemplar el mural / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

La victòria en el cinquè partit de la final de l'LNFS va tenir el seu origen moltes hores abans del xiulet inicial. Marc Carmona i el seu cos tècnic van decidir motivar els seus jugadors amb un mural fotogràfic en què es podia llegir el lema següent: ‘Els grans jugadors guanyen partits, els grans equips guanyen títols’.

Reunió prèvia

La idea va sorgir 24 hores abans del cinquè i decisiu partit de la final. Carmona va convocar una reunió amb en Carles Cascante, cap de premsa de l’equip, i amb l’Àlex Caparrós, fotògraf oficial del Club, per seleccionar les imatges que havien de motivar la plantilla abans del matx. Van triar un total de 40 fotografies, amb l’objectiu que totes aquestes transmetessin valors d’unitat, cohesió i esperit d’equip.

Preparació i sorpresa

Dilluns, dia de la final, els jugadors del Barça Alusport van sortir de l’hotel en direcció al Palacio de Deportes a les 20.10 hores. La final havia de començar a les 21.30 hores. A les 19 hores, però, el cap de premsa, el fotògraf oficial i l’encarregat de material, el Xavi Fernández, ja s’havien dirigit al pavelló per preparar el mural motivador. Durant una estona, tots tres van enganxar les 40 fotografies i el lema als vestidors del Barça Alusport.

Xerrada amb missatge

Quan els jugadors van arribar-hi, la sorpresa va ser màxima. Cadascun d’ells va contemplar el mural durant una bona estona i fins i tot Marc Carmona, en la seva darrera xerrada abans de saltar al parquet, va adreçar-los unes emotives paraules: “He volgut fer aquí, davant aquest mural, la darrera xerrada abans del partit. Vull que sapigueu que si avui som un equip, guanyarem”. El que va passar després ja és conegut per tothom.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();