20 S. Roberto

Sergi Roberto

Migcampista

Sergi Roberto, un dels futbolistes més polivalents de la plantilla, brilla per la seva creativitat, tècnica i profunditat

Amb 14 anys Sergi Roberto va abandonar Reus per trepitjar amb força a la Masia del FC Barcelona. Procedent del Nàstic de Tarragona, el migcampista va consolidar-se etapa rere etapa fins a esdevenir una peça fixa en l’esquema del filial dirigit per Luis Enrique, equip amb el qual va debutar la temporada 2009/10.

Després de convertir-se en un referent en el futbol de la Segona Divisió, Sergi Roberto va fer el salt definitiu a Primera Divisió a l’estiu del 2013. Sota les ordres de Gerardo Martino, i amb el dorsal ‘24’ a l’esquena, disputa 27 partits, 17 a la Lliga, 6 a la Copa del Rei i 4 a la Lliga de Campions.

En la seva segona temporada al primer equip, Sergi Roberto va jugar un total de 18 partits, 12 a la Lliga, 2 a la Champions i 4 a la Copa del Rei. El de Reus va aconseguir marcar dos gols, ambdós a la competició del KO.

Sergi Roberto va debutar oficialment amb el primer equip blaugrana el 10 de novembre del 2010 en un partit de Copa al Camp Nou contra el Ceuta (5-1).

Perfil tècnic

Una de les millors aparicions del planter blaugrana. Migcampista ràpid, tècnic i amb recorregut que té una capacitat molt gran d'associació amb els companys. Jugador amb molta intel·ligència i capacitat de sacrifici, que físicament és molt fort. La seva constància i la feina que realitza, sumades al seu talent natural, fan que sigui un dels jugadors que cal tenir en compte de cara al futur. També ha demostrat dots per exercir de lateral dret a un alt nivell.