L'idil·li de Sergi Roberto amb els Clàssics

L'idil·li de Sergi Roberto amb els Clàssics

El jugador de Reus, golejador anit, va fer també el seu debut a la Champions contra el conjunt blanc

Sergi Roberto va afegir el seu nom a la llista de jugadors que han marcat un gol en un Clàssic, després de l'últim partit a l'Spotify Camp Nou. El jugador de Reus va estrenar-se com a golejador davant el Reial Madrid després de 19 partits jugats davant els blancs. I no va ser un gol qualsevol, ja que Roberto va posar l'empat al marcador a l'última jugada de la primera part després de quedar-se un refús dins l'àrea.

La participació de Sergi Roberto en els Clàssics

La història de Sergi Roberto amb els Clàssics comença un 27 d'abril del 2011. L'escenari: unes semifinals de Champions League al Santiago Bernabéu, en el seu debut a la màxima competició europea. I és que Roberto va substituir a Villa, ja en el temps afegit, en un dels Clàssics més recordats dels darrers anys. Aquell dia, Messi va deixar el camí cap a la final de Wembley mig enllestit amb dos grans gols (0-2).

Des d'aquell partit, el de Reus ha jugat 18 Clàssics més, on ha estat titular en 12 d'ells. El balanç de victòries és favorable al jugador del planter del Barça, ja que ha guanyat 10 Clàssics pels sis que ha perdut. Destaquen sobretot el 0-4 de Lliga l'any 2016 al Santiago Bernabéu, el 2-3 amb el gol agònic de Messi al Bernabéu l'any 2017 i el 5-1 a l'Spotify Camp Nou l'any 2018.

Marcar no, però Roberto ja havia assistit en sis ocasions en els duels davant el Madrid. De les sis assistències que havia donat, cinc havien estat a Luis Suárez, dues d'elles a la victòria per 5-1 de la temporada 2018/19 a l'Spotify Camp Nou.

L'última participació directa en un gol de Roberto abans del gol del passat 19 de març va ser l'assistència que li va donar a Rakitic per guanyar el Clàssic al Bernabéu l'any 2019 (0-1). I és que sempre li ha anat bé l'estadi blanc, ja que en el mític partit on Messi marca a l'últim minut l'any 2017, qui comença la jugada del gol, amb un eslàlom espectacular, és el jugador de Reus.

La seva temporada més golejadora

Amb el gol que va aconseguir a l'últim Clàssic, ja són quatre gols els que porta Sergi Roberto aquesta temporada, la seva millor marca d'ençà que és jugador del primer equip del Barça. El de Reus ja havia marcat aquesta temporada davant el Valladolid (4-0), l'Athletic Club (4-0) i el Cadis (2-0), tots a l'Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut