Sergi Roberto renova amb el FC Barcelona fins el 2024

Sergi Roberto renova amb el FC Barcelona fins el 2024

El futbolista del planter tindrà una clàusula de 400 milions d'euros

El FC Barcelona i el jugador Sergi Roberto, han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins el 2024. La clàusula de rescissió queda fixada en 400 milions.

Culer des del bressol

Sergi Roberto representa la paraula barcelonisme amb totes les seves lletres. Quan acabi aquesta temporada, n’haurà complert un total de 17 de blaugrana, des que l’any 2006 arribés a La Masia des del Nàstic de Tarragona. Després de cremar etapes al futbol base i brillar amb el filial que dirigia Luis Enrique i competia a la Segona Divisió, va debutar amb el primer equip un 10 de novembre del 2010, disputant els últims 25 minuts d’un 5-1 de Copa contra el Ceuta.

Tretze anys més tard, ha acumulat un total de 339 partits amb el primer equip i segueix demostrant que ser pacient també és una gran virtut. Format com un migcampista amb capacitat d’arribada, la seva facilitat per adaptar-se a diferents posicions ha fet que tots els entrenadors que ha tingut l’hagin considerat una peça important de la plantilla.

De fet, la majoria dels partits els ha jugat com a lateral dret, una posició que va començar a trepitjar amb Luis Enrique com a entrenador. Ara, ja sigui des de la defensa o com a migcampista, quan la situació ho requereix, el reusenc, des del silenci i el treball diari, s’ha fet mereixedor d’un nou contracte que el vincula un any més a l’equip de la seva vida.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut