Sergi Roberto, el capità que sempre respon

El migcampista va agafar les rendes de l'equip quan més ho necessitava i va rematar la seva gran tasca amb l'assistència del tercer gol

Un capità en majúscules. Una vegada més el migcampista català va ser l'element decisiu d'un duel que calia rematar. Malgrat que el reusenc no jugava des del passat 24 de gener, en el partit de Copa contra l'Athletic Club, el capità va lluir l'elàstica barcelonina amb orgull i va catapultar a l'equip cap als quarts de final de la Champions League aportant minuts de qualitat al segon temps.

Ser-hi quan se't necessita

El rellotge marcava el minut 60 quan Xavi va sol·licitar la presència de Sergi Roberto al mig del camp. Substituint Fermín, el capità va saltar al terreny de joc quan el combinat blaugrana més ho necessitava. I és que la segona part no va començar de la millor manera per als culers. El Nàpols va pressionar i els de Xavi van patir alguns minuts d'arrencades italianes que podrien haver suposat el 2-2.

Però amb calma i serenor, Roberto va entrar en el terreny de joc i a poc a poc va anar reconduint la situació fins a portar a l'equip cap al gol de la sentència. Fins aquest dimarts, el de Reus només havia disputat 716 minuts aquesta temporada, i ahir en va sumar 34, potser els més importants de la temporada.

_SG_2920

Una actuació de líder

En poc més de mitja hora va incidir en la defensa, però sobretot en l'atac barceloní. Va crear 3 ocasions, va completar 10 passades en l'últim terç, va generar una rematada i el més important, va donar l'assistència a Lewandowski per marcar el tercer i decisiu gol de l'eliminatòria.

El català podria haver acabat la jugada i sumar una diana en el seu caseller golejador. Però amb tota la sang freda del món va aprofitar la seva opció de rematada per fer una passada de la mort cap al polonès, que el va permetre definir sol davant de porteria.

Com a la temporada 2016-17, quan va ser l'heroi de la remuntada contra el PSG, Sergi Roberto va ser crucial per certificar la presència en uns quarts de final de la competició europea. Un premi que arriba després de quatre anys.