Tots els gols de Philippe Coutinho amb el Barça

Tots els gols de Philippe Coutinho amb el Barça

El brasiler, que va arribar al gener a la disciplina blaugrana, ha aconseguit 10 gols i s’ha convertit en el tercer màxim golejador de l’equip

El ‘14’ del Barça ha estat un dels puntals del conjunt d’Ernesto Valverde des de la seva arribada al Club al mes de gener. El migcampista brasiler, tot i no poder jugar a la Lliga de Campions, ha anotat deu gols en la seva primera campanya al Barça. L’internacional brasiler, convocat per Tite –com Paulinho- per representar el Brasil al Mundial de Rússia, ha foradat les xarxes rivals en vuit ocasions a la Lliga i dos cops a la Copa.

El de Rio de Janeiro es va estrenar com a golejador a la tornada de les semifinals de la Copa a Mestalla contra el València (0-2) amb un gol acrobàtic. I la seva primera diana a la Lliga i la darrera van arribar de la mateixa manera, amb un xut amb efecte des de la frontal de l’àrea, marca personal del brasiler, amb el Girona i la Reial Societat com a víctimes.

Hat-trick contra el Llevant i gol a la Final de Copa

El ‘14’ va ser la nota positiva de l’única derrota de la temporada dels de Valverde a la competició de la regularitat. Tot i caure al Ciutat de València, Coutinho va ser el líder blaugrana amb tres dianes que van apropar al Barça a una remuntada heroica. I el brasiler també va ser protagonista al Wanda Metropolitano, a la final de Copa, ja que va tancar de penal la ‘maneta’ amb la qual el Barça va tombar el Sevilla de Montella per sumar la trentena Copa de la història del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut