fcb.portal.reset.password

Thomas Vermaelen, a la roda de premsa de presentació / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Thomas Vermaelen ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. La sala de premsa Ricard Maxenchs s’ha omplert un dia més per veure una de les cares noves del Barça de la temporada 2014/15. El defensa belga s’ha mostrat de nou il·lusionat per aquesta nova etapa a Barcelona i es mostra optimista per deixar enrere les lesions que l’han acompanyat els últims anys. “Confio que pugui donar molt a aquest Club. Serà un repte per a mi”, ha explicat durant la roda de premsa.

Una compareixença en què també hi eren el vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu Andoni Zubizarreta. Precisament Mestre ha detallat el cost de l’acord: 10 milions d’euros fixos, 5 milions d’euros en variables segons rendiment i 3,8 milions en cas d’aconseguir èxits a la Lliga de Campions. A més, la clàusula de rescissió és de 80 milions d’euros.És un somni per a molts jugadors jugar aquí
Un dels motius pels quals ha triat vestir la samarreta del Barça és perquè “és un dels millors clubs del món. És un somni per a molts jugadors jugar aquí i per tant no és difícil prendre la decisió de venir a jugar al Barça”. I és que Zubizarreta ha comentat que “tenia ofertes importants i ell ha escollit el FC Barcelona. Això és d’agrair”.Vull començar de zero i segur que tindré una temporada fantàstica
Zubizarreta ha explicat que dilluns, quan l’equip està cridat a fer el primer entrenament de la setmana, Vermaelen serà avaluat pels metges de l’equip per veure en quin moment està del seu procés de recuperació. I és que el belga es va lesionar durant el Mundial però espera recuperar la forma en breu. Preguntat per les lesions que ha tingut anteriorment, el nou jugador del Barça no creu que l’afectin de cara al futur. “L’any passat va ser una mica dur per les lesions però això passa en qualsevol carrera de jugador. Espero que aquí sigui més fort i jugui molts partits”. “Vull començar de zero i segur que tindré una temporada fantàstica", ha afegit el nou ‘23’ del Barça. El director esportiu ha apuntat: “No tenim cap dubte de la resposta física de Vermaelen. Treballarem per recuperar-lo de la lesió”.

Dilluns també espera parlar extensament amb Luis Enrique, tot i que ja ho ha pogut fer per telèfon. El que té clar és que lluitarà per posar les coses difícils al tècnic asturià. “Si véns a un club tan gran com aquest has de demostrar la teva vàlua. Aquí hi ha molta competència però estic molt animat. Depèn de mi demostrar que puc jugar per a aquest club”.

Zubizarreta ha definit Vermaelen com un “central esquerrà que també pot jugar a la banda”, tot i que Vermaelen ha reconegut que prefereix jugar en la posició de defensa central. “Ens complementa una defensa de gran recorregut. Busquem que a la defensa tinguem tots els elements perquè hi hagi una gran competència entre ells”.

Tornar a dalt