Lewandowski: A la recerca del Pitxitxi

Lewandowski: A la recerca del Pitxitxi

El davanter polonès, que va tornar a veure porteria davant el Girona, continua a tres gols del màxim artiller de la Lliga, Artem Dovbyk

Robert Lewandowski continua entestat a revalidar el Pitxitxi. El davanter polonès manté un frec a frec amb noms inspirats de la Lliga per ser el màxim realitzador. De moment, Artem Dovbyk i Jude Bellingham es troben per davant. El davanter del Girona n'acumula 20 i el migcampista del Reial Madrid, 18. Per la seva banda, Lewy en suma 17. 

Dovbyk, en primera posició

El passat dissabte 4 de maig, a Montilivi no només es va presenciar una batalla per a la segona posició lliguera. També una pugna entre dos dels màxims artillers de la competició. Dovbyk i Lewandowski. Ben aviat, el poderós atacant ucraïnès va posar més distància al capdavant de la taula del Pitxitxi amb un cop de cap imparable per a Ter Stegen. Aleshores, la distància amb l'artiller blaugrana es va obrir fins a les quatre dianes. Però, Lewy va respondre minuts més tard amb un llançament de penal inabastable per a Gazzaniga. 

Així doncs, ambdós atacants es van neutralitzar i el de Warszawa continua a tres gols del de Cherkasy. 20 vs 17. En aquesta lluita també ens hem de fixar en altres noms. És el cas de Jude Bellingham, que també va marcar en aquesta jornada 34 de la Lliga i, per tant, va elevar a 18 la seva xifra de dianes. L'altre protagonista que es troba immers en la cursa per aquest guardó és Alexander Sorloth, que porta els mateixos gols que Robert Lewandowski. I es va quedar sense anotar en aquesta darrera finestra lliguera. 

TOP5-Golejadors-web-ENG

El polonès, en ratxa 

El 9 barcelonista arriba al tram final de la Lliga amb ritme golejador. En les dues darreres jornades, ha firmat quatre dianes per escalar posicions en la taula del Pitxitxi. El seu hat-trick en el triomf contra el València, el van dinamitzar fins a les primeres posicions i va superar altres golejadors com Gorka Guruzeta, Álvaro Morata, Ante Budimir i Borja Mayoral. 

2024-04-29_FCBvsVALENCIA_133

Ara, a l'horitzó resten quatre duels lliguers per atrapar la primera plaça de Dovbyk. El dilluns 13 de maig, la Reial Societat aterra a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el 16 de maig, l'Almeria rep la visita dels blaugranes, el següent repte serà el Rayo Vallecano a Montjuïc i el Sevilla a l'Estadi Ramón Sánchez Pizjuán tancarà la trajectòria d'aquesta Lliga 2023/24. Tots són uns rivals que aquesta temporada encara no han rebut una diana de Lewandowski, que tindrà esperit de revenja personal per revalidar el trofeu Pitxitxi de la campanya 2022/23. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut