Quatre finals per quedar segons

Quatre finals per quedar segons

El FC Barcelona s'enfrontarà amb la Reial Societat i el Rayo a casa i amb l'Almeria i el Sevilla a domicili amb la intenció de sumar els 12 punts possibles

Quatre finals. La fi de la competició domèstica s'apropa i el Barça està immers en una lluita igualada per aconseguir la segona plaça. Una posició que pot semblar indiferent, però que a banda de l'ambició d'estar el més amunt possible, atorga la qualificació per a la Supercopa d'Espanya de la temporada vinent.

Després de la derrota a Montilivi (4-2), ara mateix el conjunt de Míchel és qui ocupa la posició de plata i, per tant, depenen d'ells mateixos per a certificar-la. En canvi, els blaugranes són tercers i han d'esperar l'ensopegada dels gironins. Qui també té opcions d'assolir aquesta competida posició és l'Atlètic de Madrid, ara mateix a 6 punts dels culers i a 7 dels gironins. Una fita difícil, però no impossible.

Quatre partits, quatre finals

Els homes de Xavi Hernández tenen opcions reals de quedar segons. Per davant els queden quatre xocs on la victòria és pràcticament obligada. Tots concentrats en el mes de maig, els culers afrontaran dos duels a l'Estadi Olímpic i dos fora de casa. El més proper és el partit contra la Reial Societat el dilluns 13 de maig a les 21.00 hores. Un cara a cara que també posarà a prova dues de les porteries candidates al Zamora.

mini_Calendari-Lliga-CAT

Tres dies després, el primer equip viatjarà fins a Andalusia per enfrontar-se a l'Almeria en una jornada intersetmanal que es disputa el dijous 16 a les 21.30 hores. Finalment, tancaran la temporada 23/24 amb un duel contra el Rayo Vallecano a casa, a priori fixat el diumenge 19 de maig a les 19.00 hores i un com a visitant a Sevilla, encara amb el dia i l'hora per a definir.

El calendari gironí i matalasser

El combinat de Míchel lluitarà per a mantenir la plaça en el duel contra l'Alaves (divendres, 21 h) que inaugurarà la 35 jornada de la competició domèstica. En la jornada intersetmanal jugarà contra el Vila-real en el fortí gironí el dimarts a les 22 h. I posarà punt final a temporada amb un xoc contra el València a Mestalla i un contra el Granada a Montilivi.

D'altra banda, l'Atlètic de Madrid encara té alguna possibilitat d'aconseguir la segona plaça sempre que Barça i Girona es deixin punts en dos o més partits. Els del Cholo encara s'han d'enfrontar al Celta a casa, al Getafe al Coliseum, a l'Osasuna al Metropolitano i tancaran la competició contra la Reial Societat a San Sebastián.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut