Xavi: “És un cop dur”

Xavi: “És un cop dur”

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat molt decebut després de la derrota a Montilivi

Xavi Hernández s'ha mostrat descontent després de la derrota contra el Girona (4-2). Una desfeta que ha catalogat de cop dur. "Hem sigut molt superiors i ho hem fet manera brillant durant una hora. Al descans estava molt satisfet. La falta d'efectivitat ens ha matat, és un resum de la temporada", ha analitzat en roda de premsa. 

"Hem comès errors flagrants. Hem regalat el partit. Hem de millorar sobretot en l'aspecte mental, perquè cada cop ens costa molt aixecar-nos", ha afegit en el seu discurs molt autocrític. "És un cop dur, però encara queden partits", ha explicat quan falten quatre jornades per a la conclusió. "Sento aquest escut i estic molt cabrejat", ha indicat. 

"Hem de millorar molt", ha repetit una vegada i una altra en una roda de premsa on també ha facilitat la tasca del Girona d'aquesta temporada i la consecució del títol de Lliga per part del Madrid. Un present que també ha deixat pas a declaracions del futur i de planificació del curs que ve: "Podem millorar de cara a la temporada que ve". 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut