fcb.portal.reset.password

Luis Enrique donant instruccions en el partit contra l'Athletic Club / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique va elogiar el joc de l’Athletic Club en la prèvia del partit, i és per això que dóna encara més importància a la victòria per 2 a 0 aconseguida aquesta tarda al Camp Nou. “Destacaria les poques ocasiones que ha generat l’Athletic, un equip que té la pilota. Pràcticament no han generat perill i per fer això cal ser solidari”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet per la bona actitud de l’equip en bona part de les fases del joc. “Per aconseguir alguna cosa hem de ser consistents i compactes en l’aspecte ofensiu i defensiu. Generar tantes ocasions de gol davant l’Athletic és un motiu d’orgull i motivació”.Generar tantes ocasions de gol davant l’Athletic és un motiu d’orgull i motivació

Luis Enrique és conscient que encara s’han de corregir alguns punts, però no treu mèrit al fet que l’equip encara no hagi encaixat cap gol. “Per guanyar títols cal tenir una bona fase ofensiva, però també una bona fase defensiva. No hi ha millor al·licient que ser un equip complet”.

El tècnic ha evitat caure en un excés d’elogis cap a Neymar. “Espero la millor versió de cada jugador, de Neymar, de Sandro, de Munir... Jo em fixo molt més que en els gols i encara hi ha molt a millorar. Necessitem moltes més coses dels jugadors que fan gols”.Messi és el millor del món en qualsevol aspecte ofensiu, i si se centrés també ho seria en el defensiu
“Messi és el millor jugador no només pels seus gols sinó també per les seves assistències. És el millor del món en qualsevol aspecte ofensiu, i si se centrés també ho seria en el defensiu”. Així ha tornat a destacar Luis Enrique la feina del crac argentí. Ha tornat a elogiar la bona feina de Messi no només sobre el terreny de joc, sinó també als entrenaments. “Fa coses a l’entrenament que no he vist mai a l’‘Oliver i Benji’ o a la Playstation. És un gust i un privilegi tenir-lo al teu equip”, ha afirmat.

Luis Enrique no ha volgut explicar les raons per les quals ha decidit no incloure Piqué a l’11 inicial o posar Munir en el lloc de Neymar. “Tinc de tot, tomàquets Raf, tomàquets de casa... Segur que m’equivocaré, però és el que he decidit”.


Luis Enrique: "Ser un equipo completo es un... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();