fcb.portal.reset.password

Portades de L'Équipe i la Gazzetta dello Sport.

L’extraordinària victòria del Barça sobre el Milan ha traspassat fronteres. La premsa esportiva de tot el món en parla en primera plana aquest dimecres. Aquest és un recull de portades:

"Divin" – ‘L’Équipe’ (França): El diari francès parla de “superba actuació” del Barça. Considera que “els catalans van fregar la perfecció” en la tornada dels vuitens de final al Camp Nou.

“A lezione da Messi” – ‘La Gazzetta dello Sport’ (Itàlia): Els italians es rendeixen a Messi, parlen d’un “4-0 contundent” i reflecteixen en portada les paraules d’Allegri i Ambrosini reconeixent la superioritat culer.

“Milan troppo Messi” – ‘Corriere dello Sport’ (Itàlia): Aquest diari transalpí titlla de “xou” el que va fer Messi contra el Milan i lamenta el pal de Niang a la primera meitat.

“En Barcelona nao ha milagres.. ha Messi” – ‘A Bola’ (Portugal): Els portuguesos dediquen una part de la portada al “miracle” que va obrar el ‘10’ del Barça.

“Volvió la magia” – ‘Olé’ (Argentina): “El Barça va jugar un futbol exquisit i alegre que va destrossar el catenaccio”, diu el diari.

“Fumata nera” – ‘Tuttosport’ (Itàlia): El rotatiu juga amb el conclave que se celebra aquests dies per definir la desfeta ‘neroazzurri’. “Milan escombrat al Camp Nou” i “Els alienígenes no fallen dues vegades”, assenyala.

“Fumata azulgrana” – ‘El Periódico’: Nova referència a l’elecció del Papa, al “millor Barça” i a un “Milan desbordat”.

“Vuelve el Barça” – ‘La Vanguardia’ / ‘Marca’: Els dos diaris coincideixen en la mateixa frase de portada. ‘Marca’ indica també que el Barça ja té la remuntada que li faltava.

"¡Qué noche!"- Mundo Deportivo: "Barça colossal" i "èxtasi al Camp Nou" a la primera plana.

"Apoteosis" – ‘Sport’: Al diari barceloní s’hi pot llegir: “Messi va liderar, amb dos gols, un Barça genial que es va classificar per la porta gran”.

"No són d’eixe món” – ‘El 9 Esportiu’: El diari català parafraseja el cantautor Raimon per explicar “un partit inoblidable”.

Tornar a dalt