Ampliació del contracte de Dika Mem fins al 2024

Ampliació del contracte de Dika Mem fins al 2024

El lateral francès, de 20 anys, ha signat aquest dimecres la renovació amb el Barça Lassa, ha agraït la confiança del Club i ha afirmat que “aixecar la Champions seria un somni”

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Dika Mem per ampliar el vincle contractual existent fins a la fi de la temporada 2023/24. L’actual contracte entre ambdues parts era vigent fins al curs 2021/22. La signatura del nou contracte s’ha fet a les oficines del Club, i el jugador ha estat acompanyat del mànager esportiu de la secció, David Barrufet.

Aquesta ampliació de contracte del francès se suma a les renovacions de jugadors clau en el projecte -Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Timothey N’Guessan i Aleix Gómez-, i que es van signar al final de la temporada passada.

Futur assegurat

Dika Mem està considerat un dels millors jugadors joves del món, i en dos anys s’ha convertit en una peça fonamental en l’esquema de joc de Xavi Pascual. El lateral blaugrana, que el proper 31 d’agost farà 21 anys, acumula ja dues temporades d’experiència al màxim nivel, després d’arribar a Barcelona amb només 18 anys l’estiu del 2016 procedent del Tremblay francès.

En aquestes dues temporades, el ‘24’ blaugrana ha esdevingut un dels referents ofensius i defensius de l’equip, i també s’ha guanyat una plaça fixa a la selecció francesa. En l’últim curs, Dika Mem va disputar un total de 57 partits –només se’n va perdre un per descans- i va marcar un total de 224 gols entre totes les competicions.

El talent, la potencia física, la fam de millora i la joventut fan un combinació perfecta per assegurar el futur del lateral esquerre del Barça Lassa, que seguirà als serveis de Xavi Pascual, com a mínim, fins al 2024.

Declaracions de Dika Mem:

“Vull donar les gràcies al Club per la confiança que em dóna i als meus companys que sempre estan al meu costat”.

“Quan vaig arribar a l’equip vaig dir que era aquí per guanyar, però sobre tot per aprendre. Em sento bé amb l’equip i l’entrenador, i vull demostrar que tot i tenir 20 anys puc ajudar. Espero seguir en aquest camí”.

“Si puc aixecar la Champions League seria un somni personal, i també per a l’equip”.

Declaracions de David Barrufet:

“Durant aquestes dues temporades ho ha fet molt bé, ha millorat i s’ha convertit en una peça imprescindible i molt preuada per la resta d’equips”.

“El motiu de l’ampliació és que s’ho ha guanyat i d’aquesta manera pugem la clàusula de rescissió per evitar qualsevol intenció d’un altre equip de prendre'ns-el”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut