N’Guessan amplia el seu contracte fins al 2022

N’Guessan amplia el seu contracte fins al 2022

El lateral francès, de 26 anys i que ha completat la segona temporada al Barça Lassa com un dels màxims golejadors, continuarà lligat al Club durant els propers quatre cursos

El Club ha anunciat l’acord amb el jugador del Barça Lassa d’handbol Timothey N’Guessan per ampliar el vincle contractual existent entre ambdues parts fins a la fi de la temporada 2021/22. L’actual contracte amb el jugador francès era vigent fins al curs 2018/19. N’Guessan ha signat el nou contracte acompanyat del directiu responsable de la secció, Joan Bladé, i del mànager esportiu, David Barrufet.

Progressió constant 

El lateral esquerre blaugrana va arribar a Barcelona l’estiu del 2016 procedent del Chámbery, després de formar-se a les files del Dieppe UC i del Porte Normande. Amb 24 anys va signar pel Barça Lassa després de fer-se definitivament amb un lloc a la selecció francesa, amb la qual va aconseguir la medalla d’argent als Jocs de Rio.

Després d’una primera temporada d’adaptació al seu nou equip, N’Guessan ha fet un pas endavant en el seu segon curs com a blaugrana. El francès s’ha reivindicat sobre la pista i s’ha convertit en un home imprescindible per a Xavi Pascual. Tant és així que ha disputat tots els partits oficials de la temporada excepte un –la jornada 16 de Lliga–. Ha jugat un total de 54 enfrontaments fins al moment i ha marcat 183 gols, i és un dels màxims realitzadors de l’equip.

Declaracions de Timothey N’Guessan:

“Estic molt orgullós, i espero fer grans coses amb el Barça. Per a mi és el millor club del món, i tinc molta sort de poder-hi jugar”.

“Les properes temporades hem de ser més forts i fer-ho millor, i no tinc cap dubte que ho farem”.

Declaracions de David Barrufet:

“La seva evolució ha estat molt bona, per això l’hem volgut renovar abans que acabés el contracte, per evitar possibles interferències en el seu futur”.

“Està encantat al Barça i la seva implicació amb l’equip és màxima. Creiem que encara pot donar més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut